top of page

Dar cum vor chema pe Acela în care n'au crezut? Şi cum vor crede în Acela, despre care n'au auzit? Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor?

RBC este un propovaduitor al Bibliei!

Romani 10:14

DPP_0013.JPG.jpg

V I Z I U N E

Dumnezeu m-a chemat in aceasta lucrare cu mult timp in urma. Nu am inteles cum voi putea face fata acestei lucrari marete, accea de a face cunoscut cuvantul Domnului dincolo de zidurile bisericii. Am cantat in Romania alaturi de formatia Maranata Oradea si una din cele mai importante lucrari pe care le-am facut a fost lucrarea de evnghelizare in tara si nu numai. Personal multumesc Domnului ca acesta lucrare nu s-a stins in inima mea. Desigur forma este diferita dar mult mai eficienta si mai rapida. Prin radio acoperirea acestui imens ogor este o batalie castigata.

Va invitam alaturi de noi in acesta lucrare de propovaduire a cuvantului lui Dumnezeu.

logo-transparent-png.png

M A R T U R I I

Aceasta rubrica cat si o anumita parte din timpul emisiei radio va fi alocata persoanelor care doresc sa marturiseasca ceea ce Dumnezeu a facut in viata lor. Felul in care Dumnezeu a intervenit intr-un mod miraculos aratandu-si puterea si slava.

Experientele voastre pot fi un puternic mijloc de imbarbatare, mangaiere si ridicare a celor ce trec prin diferite momente grele in viata.

Tot aici vom incerca sa dezbatem anumite subiecte de interes actual cum ar fii depresia, axietatea, singuratatea etc. cu anumiti oameni de specialitate si cu frica de Dumnezeu.

Va asteptam dar sa stati aproape de noi pentru astfel de emisiuni.

RADIO BELEIVE CHICAGO - _MARTURIE ESTERA TALPESESTERA TALPES
00:00 / 10:07
Preluat Radio Vocea Evangheliei Oradea - Muzica un leac pt inima si minte cu Gabriel BuzguGABRIEL BUZGUTA
00:00 / 26:50
twq ladys talking

MARTURII SI EXPERIENTE CU DUMNEZEU

Echipa Noastra

O echipa tanara si dedicata, dornica sa slujească. O echipa care dorește sa facă o diferența!

bottom of page